no i dobrze Stary Luszczyku pobaluj trochę....miłego wyjazdu w góry,udanych wakacji.A co do pani ł to możesz szybko sobie pomóc stosując co dzień kąpiele w szałwi z dodatkiem otrąb lub płatków owsianych i siemienia lnianego.Świetnie robią na skórę te kąpiele i pomagają.
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Nie Lip 26, 2009 12:49 pm
Skoro tak twierdzisz,życzę Ci na tym zlocie samych wspaniałych przeżyć.Żyj jak za króla Sasa jedz,pij i popuszczaj pasa.Może uda Ci sie spotkać bratnią dusze na zimowe wieczory.Pamiętaj "a ta trzecia......." jak spiewał Bułat Okudzawa
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Wysłany: Nie Lip 26, 2009 4:44 pm
stary luszczyk napisał/a:
no pewnie z e usciskam..i kobietke o cudnym glosie..melodie..tez..i dziecinke..i siwa..ino druid a nie bede calowal:D:D:
Siwej nie znam ale Melodie i Dziecinke też lubie!Druida też bym nie całowała ale Irka potarmoś ode mnie za Homo Homini!
Ale Ci zazdroszcze tego zlotu,buziaki dla Bajeranta
Wysłany: Nie Lip 26, 2009 9:34 pm
stary luszczyk napisał/a:
krysiu..ja nie widze przeszkod abys do nas dolaczyla..zapraszamy:::::::::P:
Dzieki że chcesz przygarnąć Kropka.!Ale ja nie umiem bajerowac jak Bajerant,nie mam chrypy jak Druid,cudego głosu Melodii,nie śpiewam jak Czarna i nie jestem milutka jak Dzecina.Zgubiłabym sie w tłumie.Bede z Wami myślami!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum