Wysłany: Pią Maj 29, 2009 3:04 pm
ja tez na solar niczym niesmaruje potem dopiero natluszczam,sa masci i takie tam wynalazki zeby szybciej sie opalic ale nieotu tu chodzi tylko zeby wypalic łuszczyce
Ostatnio zmieniony przez bastek1980 Sob Maj 30, 2009 12:47 pm, w całości zmieniany 1 raz
Byłam teraz 5 raz w solarium , w międzyczasie smarowałam się maścią robioną i co?
Praktycnie wszystko mam zaleczone Jedynie na nogach dwie plamy większe mi zostały, także polecam naprawde solarium
Trzymajcie się cieplutko
_________________ Szczęściem jednego człowieka jest drugi człowiek.
Ja zaczełam chodzic nazwę to bardziej intensywniej. Była 5 razy i powiem, że skóra wygląda inaczej. Zmiany sie zmniejszyły troszeczkę. Zobaczymy jak będzie dalej. Jak nie pomoże zabardzo to chociaż będę ładniej wyglądać, a nie jak córka młynarza
A wiecie co się niedawno dowiedziałem? Jak chodzić regularnie na solarium to nie cały czas na to samo łóżko. Bo skóra się przyzwyczaja wtedy. Lepiej chodzić na różne łóżka. Jak np. na słabsze to trochę więcej minut, jak na mocniejsze to mniej itp
Swoją drogą ostatnio jestem często nad morzem i jestem już murzynem. Przynajmniej na plecach Bo tam mam troche plam i chce je popalić, ale nie idzie do końca jeszcze. Ale dziś przyjrzałem się plecom i faktycznie machoń
Kurcze Paweł to super:)
Ja wróciłam 2 tyg z nad morza ale mam białe plamki na piszczelach i brzydko to wygląda bo całe ciało mam brązowe a te nogi w tych miejscach białe, nawet spódniczki nie mogę założyć . Zastanawiam sie co teraz stosować jak nie mam już łuski, zastanawiam się nad daivonexm , chociaz jeszcze go nie stosowałam.
A propos Paweł nie poznałam Cię , tak sie zmienileś
_________________ Szczęściem jednego człowieka jest drugi człowiek.
No ja też mam białe plamki, ale to jeszcze nie jest zdrowa skóra. Bo ogólnie teraz się nie smaruje, bo nie chce mi się jak słońce praży cały czas. Wolę kąpiele słoneczne
Co parę dni smaruję się na głowie, bo tam to szybko syfieje i samo słońce nie pomaga. No i oczywiście balsamuje się wieczorkiem, jeśli jest taka możliwość
Ps. Teraz wróciłem do normalnego wyglądu Za dużo tych włosów już było
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum