Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Witam wszystkich nowych użytkowników!
Autor Wiadomość
szater 

Wysłany: Nie Wrz 06, 2009 10:31 am   

stary luszczyk napisał/a:
oj krysiu..teraz to sobie sama poslodzilas..nie moglas zaczekac az ktos cie pochwali? :lol: :lol: :lol:

Mogłam ale po co? :roll: Życie jest brutalne i nauczyło mnie jednego- "umiesz liczyć licz na siebie" :razz:

stary luszczyk 
staryluszczyk

Wysłany: Nie Wrz 06, 2009 1:01 pm   

no popatrz...a mnie nauczylo ze wszystko trzeba w zyciu wyrywac ..wiec teraz chyba wyrwe ciebie :lol: :lol: :lol:

szater 

Wysłany: Nie Wrz 06, 2009 1:10 pm   

Byle w miarę bezbolesnie!Jeden już na tym forum(potomek Ozyrysa czy owocożernych małp-już sie pogubiłam)też chce koniecznie i mnie i ciebie wyrwac ale jak chwasta! :twisted:

stary luszczyk 
staryluszczyk

Wysłany: Nie Wrz 06, 2009 1:52 pm   

spokojnie malenka ..ja cie zerwe..jak kwiatuszka..powoli i delikatnie :lol: :oops:

szater 

Wysłany: Nie Wrz 06, 2009 2:50 pm   

Ach!Majeranku jak tak to......przybywaj :oops:

stary luszczyk 
staryluszczyk

Wysłany: Nie Wrz 06, 2009 7:12 pm   

ha ha..jaka wygodnicka..zapomnialas ze przez wiek caly damska czesc populacji walczyla o rownouprawnienie? chcialyscie..wiec ja macie..a to oznacza ni mniej ni wiecej tylko...ty przybywaj :lol: :lol:

szater 

Wysłany: Pon Wrz 07, 2009 8:54 am   

Mówisz i masz! :razz: Nareszcie(zgodnie z tematem)przywitamy sie! :oops:

zbig62 
Zbanowany
Inne spojrzenie

Wysłany: Czw Paź 01, 2009 12:39 pm   

szater napisał/a:
Byle w miarę bezbolesnie!Jeden już na tym forum(potomek Ozyrysa czy owocożernych małp-już sie pogubiłam)też chce koniecznie i mnie i ciebie wyrwac ale jak chwasta! :twisted:

Napisałem komentarz odpowiedniej klasy, ale znów go "wcięło", bo w ludzkim świecie "odpowiednia klasa" nie jest mile widziana. A swoją drogą, Szater, niezbyt się cenisz, skoro pozwalasz, by do Ciebie pisano "cię"i "ciebie" małą literą. Ten, kto tak pisze, albo chce Cię lekce3ważyć, albo niezbyt jest obeznany z podstawami savoir-vivru.
Jeśli nie pamiętasz, jaki najlepszy zestaw cech wybrałaś/eś na ziemską drogę życia przed urodzeniem się na Ziemi, to nie znaczy, że tak nie było, lecz że nie pamiętasz. A nie pamiętać jest mądrzej, niż pamiętać. Łuszczyca - wg mnie - to nie choroba, a prawidłowa właściwość skóry w obliczu nieprawidłowych ludzkich odżywiań się. Choć taka okropnie przykra, jednak ułatwia wyższe rozumienia i odnalezienie się.

Paweł 

Wysłany: Czw Paź 01, 2009 2:08 pm   

zbig62 napisał/a:
A swoją drogą, Szater, niezbyt się cenisz, skoro pozwalasz, by do Ciebie pisano "cię"i "ciebie" małą literą. Ten, kto tak pisze, albo chce Cię lekce3ważyć, albo niezbyt jest obeznany z podstawami savoir-vivru.

Nie każdy o tym wie, że pisanie apostrofą z wielkiej litery to oznaka szacunku.
Po za tym, nie każdy używa wielkich liter - oszczędza to czas w pisaniu, tak jak Stary Łuszczyk nie używa wcale wielkich liter. I co z tego? Niech każdy pisze jak komu wygodnie.

blackeyeslove 
Blackeyeslove

Wysłany: Czw Paź 01, 2009 5:15 pm   

Zbig przesadzasz ..;)

szater 

Wysłany: Czw Paź 01, 2009 9:22 pm   

zbig62 napisał/a:
szater napisał/a:

Napisałem komentarz odpowiedniej klasy, ale znów go "wcięło", bo w ludzkim świecie "odpowiednia klasa" nie jest mile widziana. A swoją drogą, Szater, niezbyt się cenisz, skoro pozwalasz, by do Ciebie pisano "cię"i "ciebie" małą literą. Ten, kto tak pisze, albo chce Cię lekce3ważyć, albo niezbyt jest obeznany z podstawami savoir-vivru.

Staram sie grzecznie omijać Pana szerokim łukiem.Nie wchodzę i nie komentuje pańskich postów.Bardzo prosze zachować swoje opinie o mnie i o Starym Łuszczyku dla siebie.Jesteśmy przyjaciółmi czego o Panu powiedziec nie mogę.Życzę zdrowia.

zbig62 
Zbanowany
Inne spojrzenie

Wysłany: Pią Paź 02, 2009 11:34 am   

Nie powieszę sie z powodu, jeśli ze swymi harmonijnymi poglądami nie jestem dla ludzi kimś bliskim, bo mam o tym gatunku swoje zdanie. Znam Kogoś, na Kogo pluto przed 2 tys. lat, bo głosił poglądy sprzeczne z obowiązującymi normami, a z czasem słusznie uznano Go największym z ludzi, choć Jego poglądy i nauki całkowicie przekręcono i sfałszowano, że niewielu potrafi się w nich rozeznać.
Jeśli nie pamiętasz, jaki najlepszy zestaw cech wybrałaś/eś na ziemską drogę życia przed urodzeniem się na Ziemi, to nie znaczy, że tak nie było, lecz że nie pamiętasz. A nie pamiętać jest mądrzej, niż pamiętać. Łuszczyca - wg mnie - to nie choroba, a prawidłowa właściwość skóry w obliczu nieprawidłowych ludzkich odżywiań się. Choć taka okropnie przykra, jednak ułatwia wyższe rozumienia i odnalezienie się.

stary luszczyk 
staryluszczyk

Wysłany: Pon Paź 05, 2009 8:18 am   

A swoją drogą, Szater, niezbyt się cenisz, skoro pozwalasz, by do Ciebie pisano "cię"i "ciebie" małą literą. Ten, kto tak pisze, albo chce Cię lekce3ważyć, albo niezbyt jest obeznany z podstawami savoir-viv staralem sie omijac glupote lecz jak widac nie da sie..wiec napisze ci zbig bardzo krotko..rwij zelowy..nikt cie tu nie chce i nie potrzebuje..jestes jak rzep na doopie....walnij sie wiec w swoj glupi i nawiedzony czerep..i idz zawracac doope komus innemu

Marianka 

Wysłany: Wto Gru 01, 2009 9:36 pm   

Witam sedecznie :lol:
od niedawna mam łuszczycę i szczerze mówiąc nie mam pojęcia co ze sobą zrobić. Na razie jestem na etapie szukania dobrego lekarza w mojej okolicy i skutecznego leku. Cieszę się że istnieje to forum bo tu może będę mogła zapytać o radę. pozdrawiam gorąco

daro 

Wysłany: Wto Gru 01, 2009 11:11 pm   

Obyś znalazła takiego, który jak najmniej będzie ci przepisywał sterydów. Jeżeli masz małe zmiany spróbuj zastosować jakiś sposób domowy opisany tu na forum, albo korzystaj z maści niesterydowych sprzedawanych w aptekach bez recepty.
Pozdrawiam

Odpowiedz do tematu