W imieniu firmy Dermapol zapraszam Państwa do zapoznania się z ofertą innowacyjnej linii bielizny z aktywnym srebrem. Dzięki bakteriobójczym i antymykotycznym właściwościom srebra wspomaga ona leczenie ciężkich, przewlekłych chorób skórnych. Tym samym przynosi ulgę osobom cierpiącym na łuszczycę. Regularne noszenie bielizny przeciwdziała powstawaniu nowych infekcji naskórka, co pozwala na regenerację uszkodzonej skóry bez użytku farmaceutyków. Bielizna Best4Body została poddana badaniom klinicznym i jest zarejestrowana w Unij Europejskiej jako wyrób medyczny klasy I i podlega 7% VAT.
Czego to ludzie nie wymyślą aby sie wzbogacić. Ja tam wole tradycyjna bawełne.
_________________ Witam Wszystkich:):)
Gość
Wysłany: Wto Wrz 15, 2009 10:57 am Wiedza na temat danego produktu nie kosztuje
Odzież Best4Body jest robiona z bawełny i cieszy się dużym powodzeniem w krajach Unii Europejskiej ( Niemcy, Austria, Holandia lub Szwajcaria).
Srebro jest wplecione w strukturę włókna i trwale z nim połączone, co gwarantuje brak utraty swoich leczniczych właściwości.
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sro Wrz 16, 2009 8:11 am Re: Wiedza na temat danego produktu nie kosztuje
Anonymous napisał/a:
Odzież Best4Body jest robiona z bawełny i cieszy się dużym powodzeniem w krajach Unii Europejskiej ( Niemcy, Austria, Holandia lub Szwajcaria).
Srebro jest wplecione w strukturę włókna i trwale z nim połączone, co gwarantuje brak utraty swoich leczniczych właściwości.
Pewnie gdy w Polsce bedziemy mieli podobną "wysokość" stopy życiowej co w podanych krajach i u nas "będzie sie cieszyła dużym powodzeniem"
Osobiscie preferuje złoto,"Sole złota" podawane w iniekcji super zadziałały na stawy
gość [Usunięty]
Wysłany: Sro Wrz 16, 2009 5:56 pm
Mam pytanie do p. Dystrybutora.
Nosząc taką bieliznę, co się dzieje z niezbędna - do prawidłowego funkcjonowania - florą bakteryjną na skórze ?
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pią Wrz 18, 2009 7:57 am
mala gosia napisał/a:
oczywiście, że znam się na żartach ale nie tak płytkich .. złości mnie gdy, ktoś z poważnych problemów robi sobie żarty.. żałosne !!
Kochana Mała Gosiu!Poczytaj uważniej forum!Jesteśmy mistrzami żartów! Nie ma sie co złoscić i obrażać.Swoją drogą sprawa tzw"niewymownych" toż czy to taki poważny temat?
Majeranku nie pomyślałam wcześniej,a być może ta garderoba ma też silniejszą moc przyciągania....pozytywnych ...np.energii
krystynko..no popatrz..jak sie tych nitek troszke owinie..to i na grubosci cos zyska.. a co do wypowiedzi malej gosi to zgadzam sie z nia..zenujace...braki w zrozumieniu
_________________ luszczyca jest tylko choroba..jak wszystkie inne..i trzeba z nia nauczyc sie zyc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum