Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pią Paź 23, 2009 6:50 pm
Jak zwykle pomysł wspaniały.Stawy tak mnie rozłożyły że tylko do łóżeczka,ciepełko,masaż i święty spokój!
Sławek trudno powiedzieć kiedy oczyści sie wątroba po lekach.W organizmie masz już dość dużo skumulowanych składników leków.One uwalniają sie powoli i systematycznie.Wiele zależy od twojego osobistego organizmu.Nikt o zdrowych zmysłach i znający TE leki nie powie pij bracie już można.To bedzie Twoja suwerenna decyzja i konsekwencje tej decyzji też "będą Twoje "
Hmmm jak myslice na l. kropelkowata nie byloby to chyba skuteczne , ale na plackowata chyba jak najardziej ..
Acha, i pochwale sie ze przyszedl mi z Anglii Cocosis i Exorex mam nadzieje,ze to chociaz pomoze pzdr
Co do tego leczenia rybami garra rufa, to było już o tym na forum, kiedyś oglądałem to w telewizji to było jakieś uzdrowisko w Chorwacji. Co do tego leczenia, to nie ma tu określonego czy to na łuszczycę kroskową, plackowatą itp. Podobno to bardzo skuteczna metoda leczenia łuszczycy, bez względu na jej odmianę, ale z tego co wiem, to do tanich rzeczy to nie należy
Niestety u nas co może być skuteczne w zaleczeniu być może na kilka lat to czasami jest nieosiągalne ze względów finansowych
Uuh... Wyobraziłam sobie siebie płynącą w jakimś basenie i obgryzaną przez tysiące rybek kuszące, nie powiem I z pewnością wygodne. Codziennie 5 min w basenie i problem z łuską znika. Kto wie, może za jakiś czas każdy łuszczyk będzie miał w domu zamiast kanapy akwarium z tymi rybkami?
A wracając do stawów... Jak się diagnozuje łuszczycowe zapalenie? Mi ortopeda stwierdził wrodzoną genetyczną wiotkość tkanki łącznej, każąc docisnąć kciuk jak najbliżej przedramienia... Na tej podstawie wypisał papierek i kazał sobie iść, zabraniając mi grać w siatkówkę i tłumacząc że mam "trochę inne zawiasy", na które muszę uważać, a to że mnie bolą muszę pokochać bo on mi nic na to nie poradzi. A obawiam się, czy to nie jest przypadkiem pani ł.
_________________ Nie bój się cieni. One świadczą o tym, że gdzieś znajduje się światło.
Oscar Wilde
slawekj19
Wysłany: Wto Lis 03, 2009 7:59 pm stawy
Bierze ktoś z was cyklosporynę A? Moja dermatolog zasugerowała mi abym odszedł od metotreksatu i zastąpił go właśnie tamtym
ja biore na zmiane trexan...eqoral i neoral..ale to dlatego aby nie przedawkowac trexanu i nie podnosic jego zawartosci w organizmie powyzej dopuszczalnych norm... czy methotrexat czy cyklosporyna.. jednakie to trucizny
_________________ luszczyca jest tylko choroba..jak wszystkie inne..i trzeba z nia nauczyc sie zyc
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Nie Lis 08, 2009 6:26 pm
stary luszczyk napisał/a:
ja biore na zmiane trexan...eqoral i neoral..ale to dlatego aby nie przedawkowac trexanu i nie podnosic jego zawartosci w organizmie powyzej dopuszczalnych norm... czy methotrexat czy cyklosporyna.. jednakie to trucizny
Masz racje Majeranku,juz niczego nie przedawkowywujwystarczy ze ja podnoszę Ci regularnie poziom adrenaliny. Aczkolwiek obiecuje poprawe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum