Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Co moge a czego nie ?
Autor Wiadomość
szater 

Wysłany: Wto Kwi 30, 2013 3:55 pm   

własnie też jestem ciekawa....spisuj wszystko...obserwuj co i jak ,potem ci sie przyda wiedza...pozdrawiam,miłego wekeendowania :tuli:

mrozik 

Wysłany: Sro Maj 01, 2013 6:59 pm   

A nawet nie zwrocilem uwagi czym ... jesli tacy ciekawi to sie dowiem :)

szater 

Wysłany: Sro Maj 01, 2013 8:16 pm   

wiesz my nie jestesmy ciekawi...te wiadomosci przydadza sie tobie na zas....to Ty zbierasz onformacje o swojej chorobie wiec powinienes wszystko spisywac i obserwowac co i ja na ciebie działa,kazdy z nas choruje troszke inaczej :razz: potem bedziesz wiedział czym sie leczyc :mrgreen:

Kamil_LBN 

Wysłany: Wto Maj 28, 2013 9:22 pm   

Jak wiadomo na każdego działa co innego ale napisze Ci czego głównie ja unikam gdy przychodzi Pani Ł :

Alkohol: jedno czy dwa piwa nie powodują wysypów, powyżej dwóch plus utrwalacz 100ml np. cytynówki lubelskiej powoduje kilka kropek. Jak poszedłem dalej to wysyp jakis 30sztuk plus nasilenie się plam już widocznych co równa sie powrotem do początku leczenia :/ (plamy wychodzą do 48H)

Jedzenie: Staraj się omijać fastfoody,mcszit, kebsy, chińczyki itd. Na Mnie to działa źle.

Papierosy: Nie zauważyłem przeciw wskazań na sobie, palę max 5 fajek dziennie.

Narkotyki: Od długiego czasu jestem czysty ale 10 lat temu, trawka spoko bez wysypów ale tylko z pewnego źródła, każda inna polana chemią od razu nasila chorobę, wszystkie pochodne amfetaminy(extasy, flex itd) oraz kokaina, nie radzę nikomu, ja nie mogłem tego opanować przez 2-3mc, nie pomaga nic...

Ogólnie dla mnie wszelkie używki to zło, zostawiłem Sobie jedynie papierosy bo prowadzę własny biznes i czasem muszę się odstresować od ty ZUSów, Urzędów, itd. Jak już mam chęć na piwo to kupuje Sobie piwo regionalne które ma date ważności 1mc od daty wyprodukowania, ew jakiś lemoniadowy radller.

TAk to wygląda u Mnie, ale to indywidualna choroba więc każdego uczula co innego.

Pozdrawiam

Odpowiedz do tematu