Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
powrót do natury, sukces po latach walki.
Autor Wiadomość
MADZIASTA 
łuszczycka

Wysłany: Sro Kwi 02, 2014 1:23 pm   

Fajnie, tez tak zaczynam myśleć. Ja uważam, że to fatum pamiętam jak byłam małolatą chodził za mną taki chłopak na wakacjach :) Był fajny przystojny, ale zobaczyłam u niego zmiany na łokciach. Brzydziłam się...pamiętam to doskonale. Mogę to tłumaczyć wiekiem próżnością...Mam świadomość tego co czułam w stosunku do niego. I myślę, że ludzie czują to do mnie. Starałam się to ukrywać z chorobą im bardziej się maskowałam i przejmowałam tym większe były zmiany... Może dieta psychika i chęć życia dały taki efekt... Miłość i wsparcie mojego męża też dużo daje poznał mnie jak miałam zmiany i to duże nic go nie rusza :)

szater 

Wysłany: Sro Kwi 02, 2014 1:43 pm   

i tak trzymaj :mrgreen: rób to co sprawia ci przyjemnosc i staraj sie cieszyc małymi szczesciami...róznie bywa jest czasem naprawde cięzko ale...potem sie poprawia :brawo: gdy człowiek ma przy sobie bliskiego człowieka z którym dzieli smutki ale tez i radosci,moze sie na nim oprzec jak taka potrzeba,razem smiac sie i płakac to żdna choroba niestraszna.usmiech i pogoda ducha to moja dewiza...nie lubie ludzi fałszywych,kłamliwych i ich unikam,nie oceniam ich bo widac wybrali taka droge ale ja chce cieszyc sie życiem a gdy ja radosna i spokojna to łuszczyca tez cicho siedzi....a moja dodatkowo jeszcze usadowiła sie w stawach wiec....musze dodatkowo uwazac na poziom złych emocji ,które moga we mnie uderzyc :wink: szkoda życia...sciskam serdecznie :tuli:

MADZIASTA 
łuszczycka

Wysłany: Sro Kwi 02, 2014 2:08 pm   

Ja Ciebie też ściskam :*

basia44 

Wysłany: Sro Kwi 02, 2014 3:19 pm   

Cytat:
a co z płynem ,który podobno stosujesz teraz na nogi? :shock: on nie wymaga smarowania na zmiany?

płyn stosuje a jakże ale tylko na zmiany z tego co czytam nawilżacze u każdego jakieś lecą i w tym sensie ja że nie muszę nawilżać skóry po całości tylko zmiany :mrgreen:
Cytat:
Ja podchodze z szacunnkiem do kazdego człowieka,do jego sposobu leczenia,jego wyborów

i tutaj zastanowiła bym się nad tym szacunkiem czy to tylko puste słowo czy wyrażenie czegoś więcej :razz:

MADZIASTA 
łuszczycka

Wysłany: Sro Kwi 02, 2014 10:09 pm   

Spokój bo was wysypie :D Chcę teraz do nawilżania używać olej ryżowy. Ktoś wypróbował? właściwości brzmią nieźle.

Odpowiedz do tematu