Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
mydlo z czasteczkami srebra
Autor Wiadomość
kaisa 

Wysłany: Wto Lis 19, 2013 12:25 pm   mydlo z czasteczkami srebra

Witajcie,
Wczoraj zakupilam w aptece mydlo naturalne z czasteczkami srebra. Po pierwszym zastosowaniu jestem mile zaskoczona, skora jest miekka i nawilzona. Ciekawe czy beda jakies efekty po dluzszym stosowaniu. Dam znac pozniej :wink: . Btw w piatek mam wizyte w klinice w Katowicach. Mam nadzieje ze troszke mnie podlecza.trzymajcie kciuki.pozdrawiam was cieplo :grin:

Pawel 
Administrator

Wysłany: Wto Lis 19, 2013 12:28 pm   

W jakiej cenie kupiłaś to mydełko?

kaisa 

Wysłany: Wto Lis 19, 2013 12:45 pm   

Rowniez pozdrawiam Cie Pawle. Kosztowalo 6,23 dokladnie:-)

tygryska 
tygryska

Wysłany: Wto Lis 19, 2013 1:48 pm   

no to jeszcze gdzie kupilas :)

kaisa 

Wysłany: Wto Lis 19, 2013 10:15 pm   

Hej. Akurat w aptece blisko ciebie, ale mysle ze w wiekszosci aptek powinno byc:-)

kaisa 

Wysłany: Pią Lis 22, 2013 12:24 pm   

Witajce,
Wlasnie wrocilam z Przychodni kliniki z katowic i musze z przykroscia stwierdzic ze bardzo sie zawiodlm:'(
Najpierw prawie godzine w kolejce a w gabinecie pani dr bardzo nie przyjemna stwierdzila lekko rzucajac okiem na zmiany na lokciach i nogach ze kwalifikuje sie do leczenia miejscowego u siebie w bedzinie a nie u nich.i ze mam za malo zmian zeby skierowac mnie np na lampy. Przepisala mi laticorrt 0,1 na skore glowy oraz belosalic na lokcie kolana i reszte ciala.i ze nastepnym razem mam isc do siebie do miasta w ktorym mieszkam do dermatologa. No wybaczcie ale chyba jest prawo ze moge isc do dermatologa do warszawy nawet. Zero informacji jak stosowac leki, czzy jakas diete itp... naprawde zwiodlam sie na p. Dr. Sykule.

basia44 

Wysłany: Pią Lis 22, 2013 2:34 pm   

Mnie przy wysypie po całości powiedziała to samo przepisała recepty na 200 zł i do widzenia było to jakieś 6-7 lat temu :razz:

szater 

Wysłany: Pią Lis 22, 2013 3:02 pm   

zawsze i wszedzie są ludzie i...parapety...nie pierwszy raz i nie ostatni zawiodłas sie na komkolwiek,sadze wiec że szkoda rozdzierac szaty :wink: przykre ze tak zachowała sie pani doktor...no ale tak po prawdzie znamy tylko twoja wersje wiec....pominmy milczeniem reszte.
Jedynym dla nas najrozsądniejszym wyjsciem jest przestudiowanie calej choroby,przeanalizowanie leczenia,metod i sposobów....dojsc do informacji jest,warto wiec uzbroic sie w te wiedze potem na kazdej wizycie mozna dyskutowac z lekarzem nie pozostajac w pozycji ofiary.Wsród lekarzy podobnie jak i w innych zawodach rutyna zabija i wrazliwosc zastepuje machinalne wypisywanie recept,dlatego ja jak wchodze do nowego gabinetu,robie to z usmiechem,starm sie logicznie przedstawic swój przypadek,opisuje terapie co stosowałam i z jakim skutkiem,co na mnie działa a co nie...co chciałabym zastosowac a czego niekoniecznie...i powiem ci ...działa.Raz jedynie spotkałam sie z tak ciężką betonowa pania lekarz ze....podziekowałam i wyszłąm.Z mojego doswiadczenia wynika ze najbardziej przyjazni nam sa młodzi lekarze,chyba w miare upływy lat doswiadczenie zabija rutyna.....

basia44 

Wysłany: Pią Lis 22, 2013 4:13 pm   

Jeśli chodzi o te p.doktor z Katowic to ta pani nie dyskutuje z nikim milcząco pisze recepty wiadomo na co w moim przypadku szkoda było kasy na podróż :hmm:

kaisa 

Wysłany: Pią Lis 22, 2013 4:37 pm   

Szater. Dokladnie zgadzam sie z toba. Pozostqne przy tym co. W miare mi pomaga z wlasnego doswiadczenia.:-)

szater 

Wysłany: Pią Lis 22, 2013 7:41 pm   

omijac z daleka,przestrzegac innych,zrobic jej "reklame" jak zobaczy pustke w gabinecie moze sie otrząsnie.... :evil:

Odpowiedz do tematu