Kto używał Hydrocotyle ja to kupiłam ale nie uzywałam bo jak sie pytałam dermatologa o te granulki to mi mowił ze mi nie odpowie czy to brac ale jak moge to mam to oddac do apteki i poprostu nie wiem co zrobic.
kasiu a co to za lekarz co nie odpowie na pyatnia odnośnie leku????? daj sobie spokój z takim lekarzem!!!! a co do lekarstwa to nie znam , nigdy nie mialam czegos takiego.
Tak to hemeopatyczne granulki stosuje sie przy łuszczycy myslałam ze moze ktos stosował. Lekarzy sie dosc nazmieniałam jedna lekarka ktora jakos tak z sercem leczyła poszła na emeryture a wiekszosc i tak przepisuje tylko sterydy.
A te granulki to nie wiem ponoc na poczatku moga pogorszyc stan skóry a sama ich nie uzywałam jak ktos uzywał nie powie czy warto kosztuja z 10 zł
Wysłany: Nie Sie 12, 2007 3:09 pm
Miałem kiedyś to hydrocotyle, ale tylko jedno opakowanie, więc raczej nie mozna stwierdzić czy pomoglo czy nie. Chce zwrócić uwage że to lek homeopatyczny. A z tego co wiem to H....leczy chorobe tymi środkami które tę chorobe wywołują. Np. jeśli ktos jest uczulony na pylki traw, to podaje sie takiemu pacjentowi do organizmu te pyłki w znacznym " rozcieńczeniu". A wszystko po to, żeby organizm zaczął sie na nie uodparniać. Czyli trzeba znać przyczyne żeby wyleczyć naszą Ł. Nie wiem co jest w tych globulkach, może coś co choć po części naszą chorobe wywołuje. To tłumaczy dlaczego na początku leczenia, może sie zaostrzy przebieg choroby....ale to by oznaczało, że to działa i była by to nadzieje na wyleczenie, lub chociaż złagodzenie choroby.....a to już jakaś ulga. No nie wiem, jedynym sposobem jest spróbować. Odezwe sie jeszcze. Pa. Pooozdrafiam wszystkich !!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum