Witam wszystkich serdecznie. Po raz pierwszy szukam pomocy na tego rodzaju forum. Choruję już od dwudziestu lat i za każdym razem gdy wydaje mi się, że juz znalazłam skuteczny lek to przy kolejnej remisji choroby przestaje on działac i wtedy sie załamuję. Teraz właśnie jest taki czas kiedy nie wiem od czego zacząć. Poradźcie mi coś proszę. Szukam bardziej czegoś co działa od środka niż maści ponieważ mam dużo plamek i ciężko byłoby mi samej je posmarować.
_________________ Kto ma dostęp do źródła nie pije z kałuży.
witaj majka no to pozostaje ci odnalezienie twojej wlasnej diety...
dla mnie jest ona lekka bez alkoholu ale z kawką niestety nigdy nie wiadomo co u kogos uaktywni luszczyce wiec musisz sprawdzac sama co ci szkodzi a co pomaga - poczytaj forum na pewno znajdziesz sporo rad i nie daj sie
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
Skoro widać, że chcesz myśleć, to polecam Ci moje inne podejście do łuszczycy, inne jej widzenie. Wtedy poznasz alternatywę, z której zawsze możesz skutecznie skorzystać, gdy dolegliwość psychiczna u Ciebie z posiadania takiej skóry będzie większa, niż pociąg do błędnego ludzkiego jadła.
_________________ Jeśli nie pamiętasz, jaki najlepszy zestaw cech wybrałaś/eś na ziemską drogę życia przed urodzeniem się na Ziemi, to nie znaczy, że tak nie było, lecz że nie pamiętasz. A nie pamiętać jest mądrzej, niż pamiętać. Łuszczyca - wg mnie - to nie choroba, a prawidłowa właściwość skóry w obliczu nieprawidłowych ludzkich odżywiań się. Choć taka okropnie przykra, jednak ułatwia wyższe rozumienia i odnalezienie się.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum