Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Metody naturalne- domowe
Autor Wiadomość
stary luszczyk 
staryluszczyk

Wysłany: Pon Lis 16, 2009 1:09 pm   

krystynko...ta papka doskonale radzi sobie z wszystkimi miejscami owlosionymi..wiec..moz e nie koniecznie myslisz o glowie? :oops: :mrgreen: :mrgreen:

szater 

Wysłany: Pon Lis 16, 2009 1:41 pm   

.................................................
Ostatnio zmieniony przez szater Wto Paź 11, 2011 11:02 am, w całości zmieniany 1 raz  

stary luszczyk 
staryluszczyk

Wysłany: Pon Lis 16, 2009 2:23 pm   

czy raczej tam..nie masz wlosow? :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

agula 
ja

Wysłany: Pon Lis 16, 2009 11:20 pm   

Haifa napisał/a:
Ja jeszcze próbowałam, ale jak piszecie zę takie świetne rezultaty, to może tez powinnam... bo mam katastrfę na główce.

Powiem Ci ze dzisiaj zrobilam 3 raz maseczkę z drożdży i muszę powiedzieć ze widze poprawę.Moja głowa juz nie jest czerwona po umyciu i nie swędzi tak.....Będę to robiła jeszcze bo trzeba prubować wszystkiego....

Haifa 

Wysłany: Nie Lis 22, 2009 8:08 pm   

agula napisał/a:
Haifa napisał/a:
Ja jeszcze próbowałam, ale jak piszecie zę takie świetne rezultaty, to może tez powinnam... bo mam katastrfę na główce.

Powiem Ci ze dzisiaj zrobilam 3 raz maseczkę z drożdży i muszę powiedzieć ze widze poprawę.Moja głowa juz nie jest czerwona po umyciu i nie swędzi tak.....Będę to robiła jeszcze bo trzeba prubować wszystkiego....

Pisz co z tymi dorżdzami bo jestem bardzo ciekawa, tylko prawde i dokladnie co i jak wyglada i po jakim czasie ;) . Ja stale raczej katastrofa, na szczescie tylko na glowie. Mimo Polytaru niewiele sie zmienia. Tu obrzeża smaruje lipobasą, to chociaż nie widać, jak jest nasmarowane i nawilzone, ale ona raczej nie zalecza na stale.

tyranion 

Wysłany: Pon Gru 07, 2009 9:54 am   

Witam, w moim wypadku akurat maseczka z drozdzy nie dala zadnych rezultatów , lekarz przepisal mi dziwny plyn z cygnoliną ktory poza paleniem skory nic nie daje, dostalam tez masc BELOSALIC oraz plyn na głowę DERMOKLOBAL, belosalic mi pomaga zwlaszcza na twarz i pachy, ale wysypana jestem na calym ciele, i te prawie czarne plamy na ciele ciekawie nie wygladaja a stosuje cygnoline tylko 20 minut ;/

szater 

Wysłany: Pon Gru 07, 2009 12:03 pm   

..........................................................
Ostatnio zmieniony przez szater Wto Paź 11, 2011 11:02 am, w całości zmieniany 1 raz  

stary luszczyk 
staryluszczyk

Wysłany: Pon Gru 07, 2009 4:29 pm   

taa..a ty chcialabys pewnie zeby na drugi dzien po smarowaniu juz nie bylo sladu po luszczycy??..niestety..nie ma tak latwo..kuracja cygnolina..obecnie najskuteczniejszym chyba lekiem.. bo i najbezpieczniejszym ..musi trwac..nastaw sie na poltorej do 2 miesiecy codziennej walki (czyt. smarowania i zmywania:_) dopiero wowczas ocenisz efekty

tygryska 
tygryska

Wysłany: Pią Gru 11, 2009 7:03 pm   

mam pytanko - czy zauwazyliscie zluszczanie sie nablonka z ust tzn. warg?
bo mi po przeziebieniu cala skora zlazla - ze kolo nosa to rozumiem bo od kataru podraznione i pani ł od razu tez sobie wskoczyla ale wargi? normalnie nie wiem czy to osobnicza sklonnosc czy tez zalezna od tego ze organizm zluszcza cala skore?
to nie pierwszy raz... zawsze mam problem jesienia jak sa zmienne temperatury i jak jestem przeziebiona...

gość
[Usunięty]

Wysłany: Pią Gru 11, 2009 7:27 pm   

Czy łykałaś jakieś antybiotyki ?

tygryska 
tygryska

Wysłany: Pią Gru 11, 2009 7:30 pm   

nie - od antybiotykow dopoki moge trzymam sie z daleka - po nich to dopiero mam cuda wianki nie tylko z luszczyca ale i z zoladkiem ;) nawet pomimo brania jakichs oslonowych bakterii ;)

daro 

Wysłany: Pią Gru 11, 2009 8:14 pm   

Nie miałem takiego czegoś, ale wiem, że najlepsza na usta jest zwykła wazelina

tygryska 
tygryska

Wysłany: Pią Gru 11, 2009 8:19 pm   

wole blyszczyk ale na jedno wychodzi ;)
moze to po prostu moja jakas indywidualna cecha

daro 

Wysłany: Pią Gru 11, 2009 9:00 pm   

No napewno błyszczyk jest ładniejszy, ale wazelina jest lepsza od tych pomadek na pęknięte usta itp

stary luszczyk 
staryluszczyk

Wysłany: Sob Gru 12, 2009 11:59 am   

mialem cos takiego ..i na wargach i w nosie..o ile wargi dosc szybko zaleczylem to z nosem mialem ciezka przeprawe..smarowalem czym sie dalo..a jak sie wkurzylem to i clobodermem go potraktowalem..ale zeszlo :lol: :lol:

Odpowiedz do tematu