Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Życie intymne z łuszczyca...(???)
Autor Wiadomość
szater 

Wysłany: Pon Gru 14, 2009 5:30 pm   

Wszyscy razem w jednym rzędzie stoimy za Tobą,zycze powodzenia,byś byla naprawde szczęsliwa :mrgreen:

kiss 

Wysłany: Pon Gru 14, 2009 10:30 pm   

jas_17 napisał/a:
kiss a ja wczoraj-późnym wieczorkiem,miałam fajną wizję :grin: :grin: :grin:

jas_17 zastanawiam sie jaką?? :)
Może dlatego pojawiła się ta wizja że myślałam o Was ciepło wczoraj...

nie wiem jak Wam to powiedzieć... nie chciałabym zapeszyć... ale ....NIE PRZESZKADZA MU TO :grin:
rozmowa była dla mnie ciężka ( nie udało sie opanować drżenia rąk) ale ja wg Niego przesadzam z tym przejmowaniem sie...:) "przecież plamki sie nie liczą liczy sie człowiek" mam nadzieje ze teraz wszystko bedzie dobrze...
kamień z serca:)

Buziaki za wsparcie :*

daro 

Wysłany: Pon Gru 14, 2009 10:42 pm   

No i fajnie się skończyło, tylko teraz nie ukrywaj niczego i mów prawdę odrazu, to ci napewno na dobre wyjdzie - życzę powodzenia w dalszym budowaniu związku :)

kiss 

Wysłany: Pon Gru 14, 2009 10:47 pm   

daro napisał/a:
No i fajnie się skończyło, tylko teraz nie ukrywaj niczego i mów prawdę odrazu, to ci napewno na dobre wyjdzie - życzę powodzenia w dalszym budowaniu związku :)

dzięki Daro, teraz podstawa to szczerość, i myślę że to dobra podstawa :) zobaczymy jak bedzie

daro 

Wysłany: Wto Gru 15, 2009 6:28 am   

Jeżeli jemu to nie przeszkadza to napewno będzie dobrze :) - życzę powodzenia i dużo dobrego

szater 

Wysłany: Wto Gru 15, 2009 7:32 am   

Najczęsciej strach ma duże oczy -jak to starzy ludzie powiadali :mrgreen: Zawsze w życiu tak jest że najgorsza prawda jest lepsza od najlepszego kłamstwa.Fajnie że sie wyjasniło.Mów mu prawde,gdy zapyta odpowiadac na pytania szczerze,nie pozwól aby łuszczyca zdominowała Wasze życie.Powodzenia! :mrgreen:

kiss 

Wysłany: Wto Gru 15, 2009 7:42 am   

Powiedział że Mu nie przeszkadza, więc wierze, a możę chce Mu wierzyć że tak jest.
Bede sie starała walczyć z Ł. jeszcze bardziej ( mam motywację :D ) co z tego że jest to walka z wiatrakami? walczyć trzeba!
Szater jeśli chodzi o to żeby Pani Ł. nie zdominowała życia to nie wiem czy to bedzie takie proste, musze sie nastawić i wbić sobie do głowy że naprawdę nie bedzie nikomu przeszkadzać, ale wiecie dobrze że zawsze pojawia się jakaś wątpliwość. Zwłaszcza jeśli kobieta chce podobać się mężczyźnie... a tu kropeczki.

tygryska 
tygryska

Wysłany: Wto Gru 15, 2009 8:12 am   

kiss ciesze sie - widac facet jednak madre zwierze :)
a ogolnie z tego co ja zauwazylam naprawde jak komus cos takiego przeszkadza to paszoł won ale na szczescie wiekszosci normalnych ludzi to nie przeszkadza :)

szater 

Wysłany: Wto Gru 15, 2009 8:52 am   

kiss napisał/a:
Powiedział że Mu nie przeszkadza, więc wierze, a możę chce Mu wierzyć że tak jest.
Bede sie starała walczyć z Ł. jeszcze bardziej ( mam motywację :D ) co z tego że jest to walka z wiatrakami? walczyć trzeba!
Szater jeśli chodzi o to żeby Pani Ł. nie zdominowała życia to nie wiem czy to bedzie takie proste, musze sie nastawić i wbić sobie do głowy że naprawdę nie bedzie nikomu przeszkadzać, ale wiecie dobrze że zawsze pojawia się jakaś wątpliwość. Zwłaszcza jeśli kobieta chce podobać się mężczyźnie... a tu kropeczki.

Kiss kochanie mysmy to wszystko już przerabiali lub przerabiamy,nie ma tu nikogo bez kropek,dlatego dokładnie wiemy jak sie czujesz.Nie jest wazne kobieta czy męzczyzna wszyscy mamy takie same dylematy.Osoba,która chce z nami być MUSI zaakceptowac to jacy jestesmy,nie obchodzic sie znami jak z jajkiem,życ naturalnie,przejsc nad kropkami do porzadku dziennego :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

kiss 

Wysłany: Wto Gru 15, 2009 12:14 pm   

kliszczak26 napisał/a:

mam tez drugie pytanie:)a co z sexem??jezeli poznajecie kogos i akceptuje p.Ł.a przychodzi do spraw łozkowych co wtedy??jak dotknie skory i wogole? sorki za takie glupie pytania.

no to jest dobre pytanie :) :oops:

stary luszczyk 
staryluszczyk

Wysłany: Wto Gru 15, 2009 4:09 pm   

coz..zadales pytanie ktore dotyczy was..ludzi mlodych.. starsi luszczycy swoich dlugoletnich partnerow juz maja wiec w zasadzie luszczyca w lozku jest a jednoczesnie jej nie ma.. jednak sadze iz w waszej sytuacji ja osobiscie troche dawkowalbym widok nagiego ciala z luszczyca..i sadze z e nie jest to zaden problem.. moze jakies m niejsz e swiatlo..moze ciuszek..moze posciel..zreszta..uwazam iz nagie calo absolutnie nie wywoluje podniecenia..musi byc ,,dawkowanie,,...aalem sie dzis rozpisal :mrgreen: :lol: :lol:

szater 

Wysłany: Wto Gru 15, 2009 4:39 pm   

No cóż samo ciało to za mało trzeba miec trochę sexu no a potem ...i za kolanko,za raczkę i buzi,buzi,buzi by uczucia gorace pobudzic.......
Kominek iskrzący,skóra z dzika na podłodze,świece,lampka wina i ksieciunio pod reką.... :oops:

Aliss 
;**

Wysłany: Wto Gru 15, 2009 7:39 pm   

kiss strasznie się ciesze, że wszystko dobrze się skończyło, Pozytywny chłopak!! :D
Ja jak pierwszy raz zachorowałam to byłam w związku i kochał mnie, więc i zaakceptował.. skończyło się z całkiem innych powodów po 2,5 roku :P
Teraz faktycznie zastanawiam się czy jak z kimś zacznę "coś" to czy to zaakceptuje... Tak jak Ty nauczyłam sie chorobę "dobrze" ukrywać.. ale... wiadomo.. :P najłatwiej poznawać płeć przeciwną w momencie zdrowia :P
a co do spraw łóżkowych? Hmmm.. skoro akceptuje Twoje kropeczki na co dzień to w łóżku też zaakceptuje :) Tak mi się wydaje ;) )

kliszczak26 

Wysłany: Wto Gru 15, 2009 9:42 pm   

Jezeli przechodzi do spraw łozkowych,tj: dotykanie calowanie itd...jezeli partnerka jest <zdrowa>a partner ma kropeczki to beda sie dotykac nawzajem a wiem ze p.Ł nie jest przyjemna w dotyku,to mlodzi ludzie<jak ja>hehehe :grin: moga miec z tym wielki problem,a z drugiej strony jezeli powiemy o co chodzi to pewnie tez z tego nic nie bedzie<sex> :mrgreen: .i sprawa jest przechlapana :cry: chyba ze pozna sie dziewczyne i przez jakis czas nic nie bedzie az powstanie uczucie<miłość> :cool: i wqtedy powiedziec co nam dolega,moze bedize ok.

Ciesze sie z Twojego szczescia KISS aby tak dalej.Trzymam kciuki.Powodzenia

Aliss 
;**

Wysłany: Wto Gru 15, 2009 11:22 pm   

kliszczak26 napisał/a:
Jezeli przechodzi do spraw łozkowych,tj: dotykanie calowanie itd...jezeli partnerka jest <zdrowa>a partner ma kropeczki to beda sie dotykac nawzajem a wiem ze p.Ł nie jest przyjemna w dotyku,to mlodzi ludzie<jak ja>hehehe :grin: moga miec z tym wielki problem,a z drugiej strony jezeli powiemy o co chodzi to pewnie tez z tego nic nie bedzie<sex> :mrgreen:

Zgadzam się.. tak też mi się wydaje.. że NICI z seksu w takim wypadku, chociazby na poczatku!! :( :P

Odpowiedz do tematu