Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Cygnolina
Autor Wiadomość
ewa49 

Wysłany: Pon Lut 08, 2010 7:51 pm   

Mysle,ze mozna ją wstawic do lodowki,chociaz ja mam nadzieje ,ze dlugo,dlugo nie bedzie mi potrzebna :mrgreen:

marek16 
marek

Wysłany: Pon Lut 08, 2010 8:04 pm   

to fajnie tak trzymaj

stary luszczyk 
staryluszczyk

Wysłany: Wto Lut 09, 2010 4:37 pm   

cygnoline mozecie spokojnie wstawic do apteczki..niech czeka do nastepnego razu..zakreccie tylko dobrze....kliszczak..ty tylko a racji tej euforii nic nie przyspieszaj..tak jak mowilem..minimum poltora tygodnia jedno stezenie..nawet jesli zmiany sie cofnely

stary luszczyk 
staryluszczyk

Wysłany: Wto Lut 09, 2010 5:42 pm   

taa..cygnoline w apteczce a tesciowa w studni..to ciekaw jestem gdzie maz znalazl miejsce?..pod lozkiem? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

stary luszczyk 
staryluszczyk

Wysłany: Wto Lut 09, 2010 7:44 pm   

raczej..kazdy porzadny jelen? :evil: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

szater 

Wysłany: Wto Lut 09, 2010 8:58 pm   

Szczęscie to taki błękitny ptak ,znalezc go nie jest łatwo
Skąd przybywa i dokad ucieka,często jest zagadką
Ludzie szczęscia szukaja i tesknią do niego a ono kryje się zawsze w prawdziwej miłosci drugiego- :mrgreen:

A co do cygnoliny to może stac i w lodówce(latem przy dużych upałach wskazane) i w apteczce czy jak kto tam nazwie miejsce stacjonowania leków(temperatura pokojowa) :mrgreen:

kliszczak26 

Wysłany: Sro Lut 10, 2010 7:25 pm   

Witam.Stosuje sie do Twoich rad stary luszczyku:):)Zmiany sie nie cofaja jest coraz lepiej,niektore miejsca sa tak podobne do skory ze nie wiem jak to smarowac:(.A co do apteczki to mam problem bo nie mam:(Chyba ze moze byc samochodowa??:P :razz: .A gdzie ejst miejsce kobiet??W kuchni :P :P:P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

stary luszczyk 
staryluszczyk

Wysłany: Sro Lut 10, 2010 10:29 pm   

sebastan..po to bozia dala kobietom krotsze stopy aby mogly stac tam gdzie ich miejsce parkowania..czyli..blizej zlewozmywaka..i po to pan stworzyl mezczyzne ..aby czasem popuscil dwa ogniwa w lancuszku..tak aby kobieta mogla stanac w dzwiach do pokoju..i serial ogladnac :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

daro 

Wysłany: Czw Lut 11, 2010 4:46 pm   

I słodki ;) ;)

daro 

Wysłany: Pią Lut 12, 2010 8:54 pm   

Zepsuty czy nie ale jednak potrzeby pod jednym względem ;) No ale zawsze można wymienić "na lepszy model"

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Nie Lut 14, 2010 12:03 pm   

Darku z ta słodyczą to Ty nie przesadź tylko :mrgreen:
Pumo o Starsze modele po prostu trzeba troszkę więcej dbać-opłaca się bardziej niż zakup nowego :razz:

szater 

Wysłany: Pon Lut 15, 2010 8:16 am   

Heniutek ma racje: ja tam mój niepowtarzalny model(seria limitowana :razz: ) zainteresowałam swoja osobą 30 lat temu.Metoda drobnych kroczków,pomalutku i systematycznie wdrażałam do życia w rodzince i udało sie!!! :mrgreen:
Moje dożywocie jest idealnym modelem dla mnie,nie zamierzam go zamieniac na inny model(wypuszczaja teraz takie braki :wink: )
Męzczyzni to dobre stworzenia trzeba im tylko poswiecic troszkę czasu,chwalic i mocno kochac-a efekty beda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Pon Lut 15, 2010 10:15 am   

Bo z tymi starszymi modelami proszę pań to troszkę tak jak z cygnoliną :wink: dużo cierpliwości,samozaparcia no i systematyczności potrzeba w ich obsłudze.A one wtedy są nie do..... :mrgreen: :cool:

Ewela28 
Ewela30

Wysłany: Nie Lut 28, 2010 1:23 pm   

:lol: też zaczynam kurację cygnoliną.Mam krytyczny stan,jeszcze tak źle nie było.No cóz ale powalczymy....A na twarz?Co na twarz bo z tym też ma masakrę :cry:

ewa49 

Wysłany: Nie Lut 28, 2010 2:35 pm   

ewela 28 ,ja uporalam sie z moją luszczycą za pomocą cygnoliny w przeciagu 4-5 tygodni. Zycze powodzenia:)))

Odpowiedz do tematu