cygnoline mozecie spokojnie wstawic do apteczki..niech czeka do nastepnego razu..zakreccie tylko dobrze....kliszczak..ty tylko a racji tej euforii nic nie przyspieszaj..tak jak mowilem..minimum poltora tygodnia jedno stezenie..nawet jesli zmiany sie cofnely
_________________ luszczyca jest tylko choroba..jak wszystkie inne..i trzeba z nia nauczyc sie zyc
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Wto Lut 09, 2010 8:58 pm
Szczęscie to taki błękitny ptak ,znalezc go nie jest łatwo
Skąd przybywa i dokad ucieka,często jest zagadką
Ludzie szczęscia szukaja i tesknią do niego a ono kryje się zawsze w prawdziwej miłosci drugiego-
A co do cygnoliny to może stac i w lodówce(latem przy dużych upałach wskazane) i w apteczce czy jak kto tam nazwie miejsce stacjonowania leków(temperatura pokojowa)
Witam.Stosuje sie do Twoich rad stary luszczyku:):)Zmiany sie nie cofaja jest coraz lepiej,niektore miejsca sa tak podobne do skory ze nie wiem jak to smarowac:(.A co do apteczki to mam problem bo nie mam:(Chyba ze moze byc samochodowa??:P .A gdzie ejst miejsce kobiet??W kuchni :P:P
sebastan..po to bozia dala kobietom krotsze stopy aby mogly stac tam gdzie ich miejsce parkowania..czyli..blizej zlewozmywaka..i po to pan stworzyl mezczyzne ..aby czasem popuscil dwa ogniwa w lancuszku..tak aby kobieta mogla stanac w dzwiach do pokoju..i serial ogladnac
_________________ luszczyca jest tylko choroba..jak wszystkie inne..i trzeba z nia nauczyc sie zyc
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pon Lut 15, 2010 8:16 am
Heniutek ma racje: ja tam mój niepowtarzalny model(seria limitowana ) zainteresowałam swoja osobą 30 lat temu.Metoda drobnych kroczków,pomalutku i systematycznie wdrażałam do życia w rodzince i udało sie!!!
Moje dożywocie jest idealnym modelem dla mnie,nie zamierzam go zamieniac na inny model(wypuszczaja teraz takie braki )
Męzczyzni to dobre stworzenia trzeba im tylko poswiecic troszkę czasu,chwalic i mocno kochac-a efekty beda
gosc [Usunięty]
Wysłany: Pon Lut 15, 2010 10:15 am
Bo z tymi starszymi modelami proszę pań to troszkę tak jak z cygnoliną dużo cierpliwości,samozaparcia no i systematyczności potrzeba w ich obsłudze.A one wtedy są nie do.....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum