Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pon Lip 05, 2010 9:33 am
Ania takim postepowaniem szkodzisz sama sobie.Slońce i słona woda,nadmorski wiatr,relaks i "majacwdupu" opinie innych to nasi przyjaciele.Szkoda ze na własne życzenie nie chcesz skorzystac i ich pomocy
gosc [Usunięty]
Wysłany: Pon Lip 05, 2010 2:29 pm
Aniu a jakbyś tak malutkimi kroczkami jednak popróbowała......jasne,że ciężko ale nie nieomżliwe Powodzenia
Wysłany: Pon Lip 05, 2010 6:54 pm
Ania:) napisał/a:
A ja jej nie zostawię!!Bo znając życie przez ubranie się nie da, a na to, żeby się porozbierać się nie zanosi;/;/;/
To rozbieraj się i to już !!!! jest lato więc skorzysta na tym najbardziej twoja luszczyca, to najlepsze lekarstwo dla większości z nas. Ty się nie martw innymi, bo nie warto tylko patrz na siebie tak, abyś się sama sobie podobała, sama sobie tym szkodzisz, myślisz, że na mnie się nie gapią - tez się gapią, a pewnie i niektórzy to nawet uciekają.
ZObacz jaki plus z tego - więcej miejsca na plaży się robi
A tak poważnie to nie przejmuj się ludźmi tylko sobą, zmiany przy słońcu zaczną znikać i mina ci się poprawi a słońca przez cały rok nie ma.
Mnie obsypuje na wiosnę i jesień, więc wiosną jak mnie obsypie to w lato wyglądam niezbyt fajnie, ale za to po lecie po opalaniu jest dobrze
Wiek: 66 Dołączył: 12 Maj 2010 Posty: 188 Skąd: Podbeskidzie
Wysłany: Wto Lip 06, 2010 10:58 pm
Aniu byłem w Karwi przejazdem w zeszłym roku ładna czysta plaża równa bez klifu . a co do opalania na początek weż parawan rozwiń gdzieś z boku posmaruj się i do opalania .Jak masz problem z wejściem do wody to posyp się piaskiem przyklei się i już nie widać .a z wody już poleci... zazdroszczę ci ja już po ... ale do końca roku daleko może gdzieś do Egiptu jesienią...dużo słońca.
Wysłany: Sro Lip 07, 2010 8:00 am
Egipt....piekna sprawa ale....fundusze nie te...na sponsoring pomimo wszelakiej posiadanej urody..czarownica liczyc nie moze.....a własciwie to i po co po ZEMSTE FARAONA jechac....nakoniec swiata
Wysłany: Pią Lip 09, 2010 3:57 pm
Leków o których wspominasz czas w moim życiu przeminał wział bezpowrotnie,prowadze bardzo ekologiczno-higieniczny tryb zycia któren uwzglednia minimalne dawki leków....jedynie ratujacych zycie...tym to sposobem ....lecze sie i wypoczywam ...w Suwałkach...czego kazdemu życze...
...i jestem - po wczasach ,po wakacjach i.... pozostały wspomnienia oraz pani Ł
ale od poczatku zaczne ...
jakis czas temu zgadałem sie z penwa znajoma pania, ktorej syn tez jest chory na łuszczyce i załatwiła mi tez masc Calcipotriol. a co mi tam raz kozie smierc
jak tylko masc dostałem to sie w niej "zatopiłem " i w ciagu niecałego miesiaca zlazło wsio i ....praktycznie cała wiosenke i poowe lata przeczłapałem jak normalny człowiek
po ponad dwudziestu latach chodziłem w ...krotrkich spodenkach ! normalnie czułem sie jak chopczyk
na wczasy wyruszyłem uzbrojony w koszulki i spodenki aczkolwiek juz ta wredna vera zaczynała dawac znac o sobie ...
wczasy jak to wczasy były udane oprocz pogody ale kapiel smakowała wybornie ,pełny luz i zapomniałem o masciach ....
niestety wszystko juz wraca do normy tam gdzie schodzi opalenizna [kilka dni było upalnych] pojawia sie pełno kropeczek mniejszych lub wiekszych a na kolanch i łokciach wszystko jest juz na miejscu ...
tak czy siak zadowolniony jestem i za rok ....w droge !
pozdrawiam wszystkich serdecznie i usciski przesyłam
gosc [Usunięty]
Wysłany: Sro Wrz 15, 2010 9:36 am
Robo odściskiwuję i cieszę się,że te parę miechów.... miałeś spokój od tej paskudy.A teraz jak każdy z nas.... mazidła w garść i do roboty.... toż jesień i wysypy ł. jak grzybki po deszczu się pojawiają....byle do wiosny.... przetrwamy i tak jej znowu damy popalić że.......
No to wakacje miałeś udane, a to ważne, żeby odpocząć psychicznie od tej paskudy. A lek, który stosowałeś to pewnie Sorel lub Daivonex czy nawet Daivobet.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum