Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Ostropest
Autor Wiadomość
kaśka69 

Wysłany: Sro Paź 13, 2010 8:21 pm   

o rany ludziska przecież zioła nie działa tak szybko.......moze za 4-6 miesiecy beda rewelacyjne efekty

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Sro Paź 13, 2010 8:47 pm   

Kasieńko.. nie wiem jak Ty... ale ja temu ostropestowi... daję max 3 miechy... i potem albo rybki.. albo akwarium :mrgreen: :mrgreen:

Paweł 

Wysłany: Czw Paź 14, 2010 12:02 pm   

Mi się już nawet smak ostropestu spodobał :P Ja tam wcinam na sucho :D Czasem popijam czymś lub zagryzam.

robo 

Wysłany: Wto Paź 19, 2010 3:09 pm   

Paweł napisał/a:
Mi się już nawet smak ostropestu spodobał :P Ja tam wcinam na sucho :D Czasem popijam czymś lub zagryzam.

- jak ja zaczałem ostatnio :drink: to .... :wow: ale wizje mialem :mrgreen:

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Wto Paź 19, 2010 7:45 pm   

U mie... padła druga paczka...wątróbka pracuje...sensacji brak...może to znak,że nie jest ona znowu tak przytruta :hmm: .
Wpływu na ł.... nie mogę opisać....wciąż lecę...exorexem :mrgreen:

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Pią Lis 26, 2010 9:42 am   

Ostropeścik kontynuuję...nowych wysiewów brak...stare się leczą.Dosia mnie poinstruowała,że w zażywaniu go... nie ma żadnych ograniczeń czasowych...no to łykam i popijam :mrgreen:

Paweł 

Wysłany: Pią Lis 26, 2010 11:47 am   

No ja też wcinam zielsko :D Chyba już czwarta paczka się kończy ;)

robo 

Wysłany: Pią Lis 26, 2010 2:30 pm   

...ze wzgledu na okolicznosci rodzinno-zawodowo-osobiste musiałem zakonczyc wcinanie zielska :( ale mam zamiar zaczac od nowa...:)

Paweł - jakies wyniki ?

koras2010 
koras2010

Wysłany: Pią Lis 26, 2010 5:23 pm   

witam jestem tu nowy a choruje na tą fr.... od 2lat mozecie mi napisac czego nie jesc zeby sie nie pogarszało a co jesc zeby spowolnilo???Zgory dzieki

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Pią Lis 26, 2010 6:20 pm   

Koras.... żeby to było tak proste... to by nas tu nie było.Dieta każdego z nas... to tak indywidualna sprawa, że w jej temacie możemy Ci jedynie... coś niecoś podpowiedzieć.Musisz nam powiedzieć przy tym.... coś o sobie....co masz...gdzie masz...jaki tryb zycia prowadzisz?Pytań jest mnóstwo ale myślę... że powoli... po nitce dojdziemy do kłębka.Witaj w rodzince :grin:

szater 

Wysłany: Pią Lis 26, 2010 6:59 pm   

A zeby nie było za słodko ja forumowa czarownica prosze o pisanie w odpowiednich tematach :twisted:
Tu jest temat o ostropescie ....co go zreszta też łykam...bez jakichkolwiek efektów ale...przymuszona zem jest...toteż chciałabym aby tylko wpisy o ostropescie były bo potem sie pokicka co i gdzie jest :mrgreen:
Napisz drogi kolego w temacie np "Moja historia"-cosik o sobie i całą reszte i...wtedy pomożemy :*

Powinno tez byc w dziale powitan ale ...niech tam :witam na forum kolejnego Biedrona witam serdecznie wredna czarownica :kwiat:

Paweł 

Wysłany: Sob Lis 27, 2010 2:20 pm   

robo napisał/a:
Paweł - jakies wyniki ?

Nie wiem :D Nowe zmiany mi nie wyskakują jakoś to chyba dobrze :) i to od paru miechów nic nowego mi się nie pojawia. A wątroba? Nigdy mnie nie bolała :P

Witaj Korasie :) Z tymi dietami to u każdego inaczej ;) Także musisz sam testować. Może faktycznie załóż osobny wątek to tam pogaworzymy i pogłówkujemy ;)

koras2010 
koras2010

Wysłany: Sob Lis 27, 2010 9:14 pm   

no to juz jestem w temacie ponieważ dzisiaj kupiłem ostropest w postaci proszku i granulek,może mi pomożecie jak to zażywać ,aha i gdzie jest sekcja dla początkujących???

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Sob Lis 27, 2010 10:26 pm   

Karasku....proszek tz.mielony? a granulki....to nasionka?
Ja łykałam i w takiej i takiej postaci...mielona postać jest bardziej przyjazna dla żołądka.Proponuje przez pierwsze 2 miesiące połykać to cudeńko 2x dziennie po łyżeczce od herbaty.Po tym czasie możesz przejść.... na jedną łyżeczkę dziennie.
Leczenie wątroby ziołami.... to proces długotrwały...dlatego nie spodziewaj się natychmiastowych efektów.
U mnie po ponad 2 miesiącach zażywania....efekt główny to brak nowych wysypów.....stare rownież się leczą.

A sekcję początkujących znajdziesz w każdym z tematów na tym forum.Wciąż wszyscy szukamy i wciąż walczymy.Pozdrawiam :grin:

tygryska 
tygryska

Wysłany: Sob Lis 27, 2010 10:50 pm   

ja przerwe zrobilam po zjedzeniu dwoch paczek - ale nowych wysypow brak to plus - stare sie lecza - czy to wplyw ostropestu nie wiem ;)

Odpowiedz do tematu