ja raczej czuje że mnie ta skóra tak dziwnie ciągnie... ale nie swędzi.....
do solarium Cie wpuszczą napewno, mnie jeszcze nikt nigdy tam nie pytał co mam na nogach... a jakby co to powiedz prawde, przecież to nie jest zaraźliwe poza tym solaria są każdorazowo dezyfekowane więc nie ma problemu
Żelka nikt tam na Twoje ciało patrzeć nie będzie, kabiny są w takich oddzielnych pomieszczeniach, wchodzisz tam sama jeszcze w ubraniu, sama sie rozbierasz i sama uruchamiasz "słonko".... .... ja poprostu ostatnio poszłam w krótkiej spódniczce i dlatego napisałam że było widać a nikt mnie nie zapytał co ja tam mam
Ja na solarkę nie chodzę....Tylko ja jednego nie rozumiem...Każą to natłuszczać a przecież słońce to wysusza hihih śmiechowe to trochę
no dlatego że wysusza musisz natłuszczać żeby skóra nie była podrażniona... normalna kolej rzeczy poza tym na suchej skórze też jest naturalna warstwa lipidów zawsze
Żelka, wchodzisz do tego osobnego pomieszczenia gdzie są lampy, pracownik Ci wcześniej pokarze czym to włączyć, on wychodzi, Ty sie rozbierasz, wchodzisz, włączasz i sie opalasz.... po określonej wcześniej liczbie minut samo sie wyłączy a Ty wychodzisz, ubierasz sie i opuszczasz pomieszczenie no i płacisz
jak masz jasną karnacje to proponuje zacząć od 6 min, przeważnie to kosztuje 1zł/h....
a pomieszczenia są akurat takie w sam raz żebyś swobodnie sie rozebrała, jakieś lustro... takie tam. A w solarium stojącym nie powinnać mieć klaustrofobii
Żelka, wchodzisz do tego osobnego pomieszczenia gdzie są lampy, pracownik Ci wcześniej pokarze czym to włączyć, on wychodzi, Ty sie rozbierasz, wchodzisz, włączasz i sie opalasz.... po określonej wcześniej liczbie minut samo sie wyłączy a Ty wychodzisz, ubierasz sie i opuszczasz pomieszczenie no i płacisz
jak masz jasną karnacje to proponuje zacząć od 6 min, przeważnie to kosztuje 1zł/h....
a pomieszczenia są akurat takie w sam raz żebyś swobodnie sie rozebrała, jakieś lustro... takie tam. A w solarium stojącym nie powinnać mieć klaustrofobii
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum