Nie chodzi mi o nic szczególnego tylko ja sama kiedys mialam NERIL i przestraszyłam sie gdy przeczytałam, ze na począdku mogą wypadac wlosy , pózniej ma sie to mienic , może dlatego ze mam słabe wlosy i liche zaprzestalam stosowania NERILU.. tylko tyle:)
acha.. tez sie boje tego wypadania włosów, ale jesli beda strasznie wypadac to go odstawie narazie jest ok.. ale jak wypadnie pare to napewno od rosna, i bede wwszystkiego probowac aby sie pozbyc luski, na razie plamy czerwone mam, mam nadzieje ze i plamy znikna, ale grunt aby łuska znikla.:)
Czytałam też na innym forum, gdzie osoby z łuszczycą bardzo chwalą sobie szampon z tej serii, jak i tonik. Co do intensywnego wypadania włosów to podczas stosowania trwa to do 3 tygodni, o czym zresztą jest napisane w ulotce i jest to normalne gdyż słabe włosy są wypychane przez nowe zdrowe cebulki. Na tym polega ta regeneracja i podobno są rewelacyjne efekty.
Daj znać jakie będą efekty u ciebie i nie rezygnuj
to dokupie sobie jeszcze szampon. u mnie wlosy jak na razie nie wypadaja.. łuski nie mam. plamy dalej sa, ale to nic.. troche smierdzi ten tonik ale przynajmniej nie jest tłusty, po smarowaniu mozna wyjsc gdzies.. i ja jeszcze raz na tydzien smaruje sobie oliwka z oliwek allbo oliwka dla dzieci, trzeba nieraz natłuscic głowe.. miejmy nadzieje ze pomoze.:) bede pisac jak sie bedzie cos zlego ze mna dzialo
hej ja normalnie nie czaje tego płynu., było dobrze, widzialam zmiany a teraz jest to samo co wczesniej biala sucha skorupa kurna a juz myslalam ze lek znalazlam dla siebie. nie wiem co mam robic, znowu mam mega doła. jejku macie cos innego dla mnie???????
Skład:
100 g preparatu zawiera 12 g smoły węglowej, 4 g siarki strąconej i 2 g kwasu salicylowego.
A szampon używałam Polytar, jednak jak stosowałam Cocois to nie potrzebowałam specjalnego szamponu. Normalnym szamponem myłam włosy i nie było problemu ze zmyciem maści.
mi ani cocois ani polytar nic nie pomogl kupilam szampon dziegciowy DIOLEN PZ i licze ze on pomoze mi choc troche(smierdzi strasznie!) bo znowu bylam po sterydy a nie chce cale zycie na nich jechac...
witaj
mi pomaga paka z drozdzy a pozniej plukanka z sody oczyszczonej
do kubka 3 lyzeczki i plewam glowe i trzymam ze 20min pod recznikiem cialo tez polewam
i tak co trzy dni
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum