No ja wlasnie jestem na etapie w ktorym chce sie dowiedziec co powoduje wysypy, co szkodzi, a co nie. Wczoraj bedac w sklepie zdenerwowalo mnie jedno. Chcialem sobie kupic sok marchwiowy(nazwa "JustFit" heh...), patrze na etykiete a tam barwniki i konserwanty. Pomyslalem, ze z kaluzy pic nie bede Matka zalatwi mi sokowirowke, co to za problem obrac jablko,2 marchewki i miec swiezy, zdrowy sok.
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Czw Sty 10, 2013 4:14 pm
ja podczas chemii byłam na diecie watrobowej,cięzko było i jak zwykle jak tylko człowiek czegos nie moze zjesc to zaraz,natychmiast mu sie tego chce.....ale jak sie ma konkretny cel to wszystko sie zrobi aby go osiągnąc.....
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Też bardzo długo byłam na diecie wątrobowej. Powiem, że działa, bo jest naprawdę lekkostrawna i niskotłuszczowa. W zasadzie można jeść wszystko oby z niską zawartością tłuszczu.
http://pl.wikipedia.org/w...m_t%C5%82uszczu
_________________ NIELEGALNY pasztet!
Problemy miały rany od broni palnej, siecznej i nie żyły. Trochę problemów zakopano w stodole.
Nie obrzucaj nikogo błotem, bo możesz nie trafić a sam się upaprzesz.
Wrocilem od lekarza. Po obejrzeniu moich wynikow badan, byl w szoku, zreszta ja tez Moja watroba jest prawie podrecznikowa, tak samo reszta badan wyszla bardzo dobrze. Powinienem sie cieszyc, ale teraz juz nie mam nawet pomyslu co powoduje wysypy. Wychodzi na to ze dieta watrobowa jest mi wgl nie potrzebna, ale dieta pod luszczyce juz tak. Skierowal mnie do dietetyka. Powiedzialem tez o solarium i kazal mi chodzic 3 razy w tyg. Zobaczymy co z tego wyniknie.
sprobuj go moze faktycznie namowic jeszcze na lampy a skoro solarium ci pomaga to duzy plus - latwo dostepne - kapiele w soli na pewno pomagaja - mozesz jeszcze sprobowac dopasc slome owsiana - dziewczyny testowaly - ja nie - ale podobno tez ladnie pomaga
tak czy inaczej staraj sie zero srodkow konserwujacych i - to juz ja przetestowalam - jak jem jajka to jest lepiej... podejrzewam ze lecytyna i lizyna w nich zawarta dobrze robi na skore i pani luszczyca jej nie lubi
ponizej troche na temat jajek http://www.wodr.konskowol...arz-&Itemid=128
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
jajka duzo zawieraja
a adres slomy przydatny chyba tez bym sie skusila ale moze blizej wiosny bo nie wiem gdzie toto moglabym trzymac juz mam duuuzo soli z morza martwego...
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
Znalazłam chętną do sprzedaży na innym forum i zaproponowałam ogłoszenie się na naszym forum dla chętnych bo był z tym problem a tam ponoć ekologiczna jest
_________________ Prawdziwa przyjaźń opiera się na tym,co jest dobre dla obydwu przyjaciół
Po kolei. Najpierw wyprubuje solarium i diete. Jak to nie zadziala to bede szukal dalej,w tym wasze propozycje. Do kapieli narazie stosuje te probki emuslji co dostalem i musze przyznac ze jest dobra. Plamy rozjasnily sie i nie mam juz takiego swadu. Jak bedzie tak dalej dobrze dzialac to bede ja stosowal.
Dzwonilem wczoraj do dietetyka. Wyjasnilem pani jaki mam problem, ona zapytala mnie czy wiem czego nie powinienem jesc... Wlasnie po to chcialem tam isc zeby sie tego dowiedziec. Zrezygnowalem z tego zwlaszcza ze porada kosztuje 140 zl! Mysle, ze poradze sobie sam, bede sie posilkowal ta strona:
http://www.vismaya-maitre...zczycy_cz2.html
Zaciekawilo mnie jedno co powiedzial mi lekarz: wiecie, ze eskimosi nie choruja na luszczyce? Jest tak dlatego, ze ich jadlospis jest obfity w ryby, foki, ogolnie pokarm z morz i oceanow. Dlatego chce jesc tyle ryb ile sie da
Wczoraj pierwszy raz od paru tygodni, gdy kladlem sie spac nie mialem okropnego swiadu. W koncu bez trudu zasnolem. To chyba dobry znak prawda?
Mam do was pytanie, matka ktora tez jest luszczykiem powiedziala mi ze mam smarowac cialo na dzien parafina. Czy to dobry pomysl? Co prawda skora jest na pare godzin ladnie natlusczona i parafina ma chyba jakies wlasciwosci zluszczajace, bo luska odpada po chwili. Parafina jest tania bo 3 zl za 100 g i starcza na pare dni, to jest jej glowna zaleta.
Jeśli chodzi o parafinę. Tak możesz, jeśli nie masz uczulenia. Dodawaj do kąpieli też. Ładnie natłuszcza. Super jest maść cholesterolowa z witaminami czy nawet zwykła maść witaminowa do natłuszczania.
_________________ NIELEGALNY pasztet!
Problemy miały rany od broni palnej, siecznej i nie żyły. Trochę problemów zakopano w stodole.
Nie obrzucaj nikogo błotem, bo możesz nie trafić a sam się upaprzesz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum