nie wiem czy nie dostane opierdzielu od Krysiuni,ale cos ci podpowiem.W zwiazku z tym,ze u nas podrozalo ostatnio w aptekach,i za pojemniczek 100 zaplacimy 6 zeta- niezaleznie od stezenia,to ja kombinuje inaczej.Wypisuje sobie od razu stezenie 4% a pozniej sam sobie to rozrabiam z salicylem i parafina ciekla,moze idealne stezenie mi nie wyjdzie,ale jakos nigdy nie przedobrzylem,za to oszczednosci spore przy stosowaniu na duze powierzchnie ciala.Prawda ze pieknie to ujalem Krysiuniu?
_________________ luszczyca jest tylko choroba..jak wszystkie inne..i trzeba z nia nauczyc sie zyc
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sob Lut 09, 2013 12:19 pm
oczywiscie ksieciuniu ze pieknie
Jednak tak to możemy my sobie działac o ile apteka zrobi cygusie o takiej mocy a przede wszystkim lekarz wystawi recepte na takie stęzenie.Niestety w/g najnowszych trendów....cygusia jest niekoniecznie zalecana do stosowania jezeli juz to tylko niskie stezenia.
Odpowiadam:
kazde stezenie na innej recepcie
pierwszy raz słysze ze cygnolina ma trwałosc 2tyg-to jakas masakra oststnio jest z wiadomosciami na temat cygnoliny
Moja cygnolina stoi rok i jest ok wiec nie bardzo wiem o co chodzi
Recepty wykupuje wszystkie....nie lubie chodzic pare razy za tym samym
Koszty sa rózne od 6 do -8zł u nas w zaleznosci od apteki
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
No wiesz,moj pan dochtor jak mnie widzi to wypisze mi wszystko co chcę aby tylko sie mnie pozbyc aptekarki tez od lat znajome wiec nie mam problemow choc ostatnio i ja zczynam miec problemy np. z prodermina,koncza sie zapasy,ale cóż,dokad cygnolina bedzie dostepna to wciaz bede jej uzywal,bo uwazam,ze jak dotad nie wymyslono nic skuteczniejszego i malo szkodliwego,choc czytalem juz madre opracowania o jej szkodliwosci na organy wewnetrzne,pewnie wiec ktos sie szykuje do wycofania jej ze sprzedazy.
_________________ luszczyca jest tylko choroba..jak wszystkie inne..i trzeba z nia nauczyc sie zyc
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sob Lut 09, 2013 3:46 pm
własnie o tym pisze,dzieki uprzejmosci mojej zaprzyjaznionej dermatolog udaje mi sie czasem wsliznac na jakies szkolonko....i juz nawet o tym wspominalam ze na każdym podawane sa przykłady dramatycznego uszkodzenia narządów wewnetrznych i jezeli już to zalecaja stosowanie niskich stezen....no jak mi z 0,10% lekarz wyskoczył to myslałam ze ja z butów wyskocze
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Halo!
Z ta cygusia to bylo zawsze tak ze ona sie utleniala(robila sie brazowa)-czyli po 2tyg.do wyrzucenia.
A wiec tak-4recepty wyslala by mi Pani?-Poczekam do 22.- Nie chce robic problemow ,ale mi bardzo zalezy-mozliwe ze inny sklad troche jest i dlatego tak dlugo jest wazna....----hm?
Ewentualnie po wyslaniu pieniazkow wyslala by mi pani gotowa .-Pokryje koszty wysykli i leku.
Jak sie skataktowac z Pania ale nie na forum? Moze stacjonaly to bym zadzwonila?Pozdrawiam i czekam na odp.
zdiwna ta twoja cygnolina,ja mam zapasy dosc spore , trzymam nie w lodowce a w szafce ale w chlodnym miejscu,i jak dotad,to cygnolina ma sie prawie tak dobrze jak ja
Wiedzmuniu,a ja tak a'propo tych przyjemnosci w nocy odkad odstawilas palenie..ty moze znajdz sobie w nocy jakies inne przyjemnosci ,wtedy we snie palic nie bedziesz? jeswli potrzebna ci pomoc to moge pomoc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum