Ja nie wierze w bioenergoterapełtów, ani w innych szamanow... mocz ręce w wywarze z liści zielonej herbaty, smaruj mascią na łuszczyce lub linomagiem( to nie steryd, w aptece ok 5-6zł), rób oklady tj. posmatuj ręce maścią i zawiń bandażem lub nałóż rekawiczki . Ręce goiłam ponad rok, bolały , swedziały, pękały aż do bólu, ale sie udalo:) tobie też sie uda:)
Hej witajcie moi kochani!!!! Nie pisałam długo bo testowałam wasze metody,postanowiłam napisać dopiero jak się ;Ł;pozbędę na dłużej.A więc dziękuje Daro za posty o zielonej herbacie,i Ewaa tobie za wsparcie oraz krem garniera i papkę drożdżową.Dodatkowo dogadzałam sobie chodząc na solarkę,nie piję piwa (a tak mi go brak).Nie mam plam nie mam narazie żadnych ognisk(od lipca sssukces).Kochani cieszę się że jesteście i podziwiam was wszystkich na forum za siłe i determinację jaką macie.Napiszę jeszcze że kolana i łokcie smarowałam nowym garnierem czerwony w tubce""skóra skrajnie wysuszona łokcie,stopy i kolana'',JEST SUPER.POZDRAWIAM
Witaj Drk owszem że ci napisze jakbym mogła inaczej,ten krem jest w tubce kupiłam go w rosmmanie.Na tubce jest napisane intensywna pielęgnacja suchej skóry oraz silnie skoncentrowany krem regenujący,przeciw zrogowaceniom,przeciw popękanej skórze z syropem z klonu+alantonina.Ja czytałam że syrop klonowy pomaga na nasze schorzenie,a że zwykły mi pomagał to skusiłam się na ten.Mi bardzo pomógł w połączeniu z innymi środkami o których napisałam.Zyczę ci aby tobie też zadziałał.I czytaj wszystkie posty napewno coś znajdziesz bo tu są ludzie bardzo doświadczeni w łagodzeniu naszej choroby i znają różne Srodki które warto przetestować.Pozdrawiam.Emi.
a gdzie kupowaliście tą zieloną herbatę liściastą ja wczoraj byłem we wszystkich aptekach w moim mieście i nigdzie nie dostałem tej herbaty same ekspresowe mi wciskali;/
Drk herbatę kupisz w każdym hipermarkecie tylko liśćiastą,zrób sobie okłady z tych liści zaparzonych.Ewaa napewno pokonamy tą chorobę,a jak twoje zdrówko
herbata jest w kazdym sklepie. U mnie jest dobrze, pozbyłam sie tego cholerstwa, chociaz mialam malutkie poczatki na lokciach ale profilaktycznie smaryje np. 3 dni cieniutko laticortem i jest spoko. Musimy wszyscy uzbroic sie teraz jesienia i zima w cierpliwosc .
Wysłany: Nie Paź 26, 2008 7:44 am
Po zielonje herbacie łuska zejdzie ci w ten sam dzień tylko trzymaj ją długo i owiń sobie te liście które nałożysz na zmiany folią i tzymaj długo - łuski napewno się pozbędziesz, później tylko nawilżaj czymś co na ciebie działa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum